Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
03.03.2021
Zkušenosti z praxe – jak se učí podle Wow!
„Wow! prošlo rukama“ během pěti let přes 200 dětí, od tříletých po 2. třídu ZŠ. Daniela Cáceres věří, že metoda Wow! je pro učitele tím nejlepším pomo... číst celé
03.06.2020
Chcete originální obal na právě rozečtenou knížku nebo sešity dětí?
Vyrobit si obal na sešit nebo knížku není složité – použít můžete materiál, který máte běžně doma. Máme pro vás pár nápadů, které můžete použít na pře... číst celé
02.06.2020
Domácí výuka podle zásad Montessori
Jak nejlépe zvládnout situaci, kdy se s dětmi doma střídáme u jednoho notebooku? Na čem při domácím vzdělávání skutečně záleží a co je možné pro tuto ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Zapůjčení vzorníku nakladatelství Nová škola s.r.o.

Nabízíme, PRO ŠKOLY, zapůjčení vzorníku titulů z nakladatelství Nová škola s.r.o. 

V případě zájmu o vzorníky k nahlédnutí, piště na náš email. info@abcucebnice.cz

  1. Úvod
  2. Střední školy a odborná učiliště
  3. Kuchařské práce, technologie 1.díl - Parta

Kuchařské práce, technologie 1.díl - Parta

Vydavatelství: PartaAutor: ŠindelkováUčebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platn... celý popis
238 Kč
216 Kč
bez DPH
Číslo produktu:par610821
Výrobce:Parta
  • Kompletní specifikace
  • Kuchařské práce, technologie 1.díl - Parta
    Kuchařské práce, technologie 1.díl - Parta
    238 Kč
    216 Kč bez DPH
Kompletní specifikace

Vydavatelství: Parta

Autor: Šindelková

Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně apřehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin apostupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi.
Formát A4, rozsah 92 stran, čtyřbarevný tisk, vazba brožovaná. 2. vydání.

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Designed by Rostas 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz