Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nabízíme, PRO ŠKOLY, zapůjčení vzorníku titulů z nakladatelství Nová škola s.r.o.
V případě zájmu o vzorníky k nahlédnutí, piště na náš email. info@abcucebnice.cz
- Úvod
- Střední školy a odborná učiliště
- Kuchařské práce, technologie 1.díl - Parta
Kuchařské práce, technologie 1.díl - Parta
- Kompletní specifikace
- Kuchařské práce, technologie 1.díl - Parta238 Kč216 Kč bez DPH
Vydavatelství: Parta
Autor: Šindelková
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně apřehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin apostupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi.
Formát A4, rozsah 92 stran, čtyřbarevný tisk, vazba brožovaná. 2. vydání.