Blog
24.04.2023
Vividbooks, aktivní učení a důležitost inovativních metod ve vzdělávání
Výhradním distributorem Vividbooks pro jihočeský region je nyní ABC učebnice Prachatice.
číst celé
03.03.2021
Zkušenosti z praxe – jak se učí podle Wow!
„Wow! prošlo rukama“ během pěti let přes 200 dětí, od tříletých po 2. třídu ZŠ. Daniela Cáceres věří, že metoda Wow! je pro učitele tím nejlepším pomo...
číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Zapůjčení vzorníku nakladatelství Nová škola s.r.o.
Nabízíme, PRO ŠKOLY, zapůjčení vzorníku titulů z nakladatelství Nová škola s.r.o.
V případě zájmu o vzorníky k nahlédnutí, piště na náš email. info@abcucebnice.cz
- Úvod
- Střední školy a odborná učiliště
- Suroviny pro učební obor cukrář - Informatorium
Suroviny pro učební obor cukrář - Informatorium
- Kompletní specifikace
- Suroviny pro učební obor cukrář - Informatorium325 Kč295 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Vydavatelství: Informatorium
Objednávací kód: 460
Autor: Bláha, Kopová, Šrek
Základní poznatky o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Tradiční i nové druhy surovin a různé přípravky, kypřicí prostředky, přídatné látky a obalové materiály.
4., aktualizované vydání, 260 stran, 105 obrázků, 9 tabulek
Zboží zařazeno v kategoriích